MENÜ

Trabzonspor transfer haberi | "Seviye atlattı"

Trabzonspor transfer haberi... Trabzonspor transferde kadrosunu Bakasetas, Berat Özdemir ve Yunus Mallı gibi başarılı futbolcularla güçlendirdi. Fanatik Gazetesi Editörü Atalay Özçelikli, Trabzonspor'un yeni transferlerini yorumladı. Trabzonspor'un başarılı bir transfer dönemi geçirdiğini ifade eden Atalay Özçelikli, "Trabzonspor orta sahaya yaptığı transferlerle seviye atladı" dedi.

Trabzonspor transfer haberi... Trabzonspor transferde kadrosunu Bakasetas, Berat Özdemir ve Yunus Mallı gibi başarılı futbolcularla güçlendirdi.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi Editörü Atalay Özçelikli, Trabzonspor'un yeni transferlerini yorumladı. Trabzonspor'un başarılı bir transfer dönemi geçirdiğini ifade eden Atalay Özçelikli, "Trabzonspor orta sahaya yaptığı transferlerle seviye atladı" dedi.

Trabzonspor'da inişli-çıkışlı bir transfer dönemi olduğunu söyleyen Atalay Özçelikli, "Bakasetas çok başarılı bir transfer süreciydi. Yunus Mallı da çok başarılı bir transfer oldu. Trabzonspor Berat Özdemir'le beraber orta sahaya yaptığı transferlerle adeta seviye atlattı. Forvet transferi çok isteniyordu ancak adı geçen futbolcular gerçekleştirilmesi zor transferlerdi. Son saatlerde Koita sürprizi gelebilir ancak o transferin de zor olduğunu söyleyebiliriz. Trabzonspor genel anlamıyla çok başarılı bir transfer dönemi geçirdi" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ