MENÜ

Trabzonspor transfer haberi: Albion Ademi iddiası

Sezonun ikinci yarısı adına hücum hattına takviye yapmayı planlayan Trabzonspor, Finlandiya Ligi'nde Mariehamn forması altında sergilediği performansla yıldızlaşan 21 yaşındaki Albion Ademi'yi kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonspor transfer haberi: Albion Ademi iddiası

Sezonun ikinci yarısı adına öncelikle hücum hattını takviye etmek isteyen Trabzonspor için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Trabzonspor'un Finlandiya'da Mariehamn forması giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Albion Ademi ile ilgilendiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Hırvatistan basınından tportal, Hajduk Split'in Ademi'yi kadrosuna katmak istediğini aktarırken oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında Trabzonspor'un da olduğu nu belirtti. Hajduk Split'in çabalarına rağmen Mariehamn cephesinden yapılan açıklamada, "Albion'a ilgi o kadar büyük ki hata yapıp ilk teklifi kabul etmemeliyiz" ifadeleri kullanıldı.

Çok sayıda talibi olduğu belirtilen Albion Ademi için Trabzonspor ve Hajduk Split'in yanı sıra AZ Alkmaar, Basel ve Greuther Fürth'ün de devrede oldukları aktarılıyor.

Haberin Devamı

Hücum hattının her bölgesinde forma giyebilen ama aslen bir sol açık olan Ademi, geçtiğimiz sezon 22 maçta 14 kez ağları sarsarak Finlandiya Ligi'nin gol krallığında ikinci sırayı almıştı.

YORUM YAZ