MENÜ

Trabzonspor transfer bombası: Trabzonspor, Berat Özdemir'i transfer ediyor! 3 isim daha geliyor

Son dakika Trabzonspor haberi... Devre arası transfer döneminde yapılacak takviyelerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden Berat Özdemir transferinde artık sona geldi. Berat Özdemir dışında Yunus Mallı, Enzo Perez ve Guido Pizarro. için de nabız yoklayan bordo mavili ekip en az 3 ismin transferini gerçekleştirecek. Editörlerimizden Safa Can Konuksever, bu isimlerin olası transferindeki şartları ve detayları Fanatik TV'den Seçil Menteş'e aktardı.

Trabzonspor, transferde fırtına gibi esecek. Abdullah Avcı'nın istediği isimler doğrultusunda görüşmeleri sıklaştıran Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden Berat Özdemir'in transferini neredeyse bitirmek üzere.

Haberin Devamı

Bordo mavili ekip, Berat Özdemir'in yanı sıra Yunus Mallı, Enzo Perez ve Guido Perez ile de görüşmelerini sürdürüyor. Editörlerimizden Safa Can Konuksever bu isimlere dair tüm detayları Fanatik TV'ye aktardı.

Safa Can Konuksever, ''Trabzonspor - Yunus Mallı görüşmeleri olumlu ilerliyor. Devre arasında Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Berat Özdemir için ödeme planı üzerinden görüşmeler yapılıyor. Oyuncu Trabzonspor'un teklifini kabul etti. Yabancı transferde ön plana çıkan isimler River Plate'den Enzo Perez ve Tigres forması giyen Guido Pizarro.'' dedi ve tüm şartları aktardı.

YORUM YAZ