MENÜ

Trabzonspor son dakika transfer gelişmesi!

Son dakika Trabzonspor haberi... Trabzonspor, yeni sezon transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Alexander Sörloth içi geri sayıma geçen Bordo Mavili ekipte bu transferle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Alman basınında çıkan iddialara göre Leipzig forvet transferi için düğmeye bastı; Sörloth ise Trabzonspor'a bir hayli yakın.Trabzonspor, Sörloth dışında bir golcü oyuncuyu daha gündemine aldı: Milan Makaric. İşte günün öne çıkan Trabzonspor transfer haberleri...

Günün öne çıkan Trabzonspor transfer haberleri... Trabzonspor, Sörloth ve Milan Makaric için geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Ekuban ve Djaniny'yle de yollarını ayırma ihtimalini göz önünde bulunarak Sırbistan Ligi gol kralı Milan Makaric'i istiyor. 27 gol, 9 asistle oynayan oyuncu için Abdullah Avcı '' Mutlaka alınmalı'' raporu verdi. Oyuncunun kulübü Radnik ile 1 yıl daha sözleşmesinin bulunması, maliyetinin de uygun olması Trabzonspor'un iştahını kabarttı.

Alman ekibi Leipzig, Manchester City'nin U23 takımında bulunan, geçen sezon ise Anderlecht'te kiralık oynayan Lucas Nmecha'yı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Trabzonspor için Sörloth transferinde yollar açılacak.

Trabzonspor'un listesinde olduğu belirtilen Gökdeniz Bayrakdar için Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin konuştu. Aziz Çetin, ''Resmi ya da gayriresmi bir teklif yok. Gökdeniz'i isteyen olursa bu yıl için bonservisi 5 milyon Euro.'' dedi.

Haberin Devamı

LİSTE ÇIKAN HABERLER VE İDDİALAR DOĞRULTUSUNDA GÜNCELLENECEKTİR.

Fanatik.com.tr / Seçil Menteş

YORUM YAZ