MENÜ

Trabzonspor maçı öncesi flaş Galatasaray açıklaması: Kalede soru işareti var!

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında evinde Trabzonspor'u konuk edecek. NEF Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'daki son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Trabzonspor maçı öncesi flaş Galatasaray açıklaması... Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında evinde Trabzonspor'u konuk edecek. NEF Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'daki son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Burak Elmas döneminde en kritik maçına çıkacağını ifade eden Yakup Çınar, "Son 11 maçta sadece bir kez kazanan Galatasaray'ın mutlaka ama mutlaka kötü gidişini durdurmak istiyor. Kadroda değişikliklerin olması bekleniyor. Kalede bir soru işareti var. Taraftarın İsmail Çipe'ye olan tepkisinden sonra Torrent, Fatih Öztürk'e de şans verebilir." dedi.

Galatasaray'ın muhtemel 11'inden bahseden Yakup Çınar, "Burak Elmas yönetimi Fatih Terim gittikten sonra Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarına prim koymuştu. Oyuncuları motive edebilmek için. İki maçı da kazanamamışlardı ancak bu prim Trabzonspor maçında da devam edecek. Galatasaray'da yönetim adına en önemli karşılaşmalardan bir tanesi." dedi.

YORUM YAZ