MENÜ

Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'a övgü: Türkiye'nin bir numarası!

Trabzonspor'un 24 yaşındaki kalecisi Uğurcan Çakır, gösterdiği performansla futbolseverlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Gazetemiz yazarı Erman Özgür, Tivibu Spor'da yayınlanan İnce Görüş programında Uğurcan Çakır'ın performansını değerlendirdi.

Gazetemiz yazarı Erman Özgür, Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır'ın performansını Tivibu Spor'da yayınlanan 'İnce Görüş' programında gündemine aldı.

Haberin Devamı

Uğurcan'ın harika bir sezon geçirdiğini belirten Erman Özgür, 'Uğurcan Çakır harika bir sezon geçiriyor. Dikkat edersen Fenerbahçe karşılaşmasında %100'lük kurtarışı ikinci yarıya kaldı. Hiç konsantrasyon kaybı yok. Hiç top gelmiyor ama son derece kendinden emin duruyor. Hiç kolay kolay hata yapmıyor. Çok Türk kaleci var; Altay var, Harun var, Okan var ama Uğurcan profiline baktığımız zaman ben büyük takım kalecisiyim diye bağırıyor. Diğerleri takımlarının savunması çok zayıf olduğu için çok top geliyor, iyi gözüküyor.' dedi.

Muslera'dan sonra Türkiye'nin bir numarasının Uğurcan Çakır olduğunu dile getiren Erman Özgür, 'Uğurcan bu takımları hiç görmeden büyük takım kalecisi performansı sergiliyor. Şu anda Uğurcan bana göre Muslera sakatlığından sonra Türkiye'nin bir numarası' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ