MENÜ

Trabzonspor için tek yol galibiyet!

Trabzonspor, kötü gidişe Kasımpaşa’yı yenerek son vermek istiyor. Üst üste gelen mağlubiyetler ve teknik adam tartışmaları ile hazırlanılan Kasımpaşa maçını çıkış olarak gören bordo-mavililer, alınacak üç puanla kara bulutları dağıtmayı hedefliyor.

Trabzonspor için tek yol galibiyet!

Süper Lig'de son üç haftada sadece 1 puan alabilen ve kötü sonuçların ardından teknik direktör Eddie Newton'ın koltuğunun sallandığı Trabzonspor, bugün sahasında Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Bu sezon İstanbul takımları ile oynadığı 3 maçı da kaybeden bordo-mavililer, bir başka İstanbul temsilcisi karşısında hem kötü gidişe son vermeyi hem de lige yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Sabah'ın haberine göre; Teknik direktör Eddie Newton da, futbolcularından yüzde yüzlerini sahaya vermelerini isteyerek, "Kazanmak çok önemli" uyarısını yaptı.

Haberin Devamı

NEWTON'UN SON TERCİHİ DİABATE

Trabzonspor'da teknik direktör Eddie Newton, Fenerbahçe maçındaki ilk 11'i Kasımpaşa karşısında tek bir isim dışında korumayı düşünüyor. İngiliz çalıştırıcının tek değişikliği orta sahada yaparak defansif yönleri ile ön plana çıkan Kamil Ahmet Çörekçi'nin yerine bu maçta Diabate'yi değerlendirmesi bekleniyor. Takıma geri dönen Abdulkadir Parmak'ın da oynayacak durumda olması Newton'ı memnun etti.

Karşılaşma öncesi Trabzonspor'da Kovid-19 test sonuçları pozitif çıkan Hüseyin Türkmen ile Ekuban dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

GÖZLER AFOBE'DE

Trabzonspor'un Kasımpaşa karşısında en büyük silahı Benik Afobe olacak. 5 maçta 3 gol atan Afobe, bordo-mavililerin en golcü ismi.

Haberin Devamı

23

Trabzonspor ile Kasımpaşa ligde 23. kez karşılaşacak. Bordomavililer, galibiyetlerde 10'a 5 üstün durumda.

YORUM YAZ