MENÜ

"Trabzonspor için önemli olan..."

Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir istifa etti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Trabzonspor'daki sancılı süreci değerlendirdi.

Trabzonspor teknik direktör Hüseyin Çimşir ile yollarını ayırdı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Trabzonspor'daki sancılı süreci değerlendirdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası finaline çıkacağını vurgulayan Erman Özgür, "Trabzonsporlu futbolcuların ruh halini değiştirebilmek adına yeni bir teknik direktör getirmek mantıklı olabilir." dedi.

Trabzonspor'un Konyaspor'la oynadığı ve 3-1'den 4-3 kaybettiği karşılaşmayı hatırlatan Erman Özgür, "3-1 önde olduğun maçı 4-3 kaybediyorsan senin artık bir değişime ihtiyacın var demektir. Oyuncu kadrosunun silkelenmesi gerek. Ligi öyle ya da böyle bitirirler. Ama Trabzonspor için Ziraat Türkiye Kupası finali çok önemli. Trabzonspor'un bu kadro kalitesiyle sezonu kupa almadan bitirmesi üzücü olur" dedi.

YORUM YAZ