MENÜ

"Trabzonspor için büyük bir silah"

Süper Lig'de sezonun en başarılı takımlarından biri olarak ön plana çıkan Trabzonspor'da göze çarpan yıldızlardan biri de Nwakaeme... Nijeryalı futbolcu Trabzonspor'un son 93 lig golünün %30'una etki etti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Nwakaeme, takımın gizli kahramanı mı?" sorusunu yanıtladı.

Trabzonspor, Süper Lig'de sezonun en başarılı takımlarından biri olarak ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

Bordo-mavili takımda göze çarpan yıldızlardan biri de Nwakaeme... Nijeryalı futbolcu Trabzonspor'un son 93 lig golünün %30'una etki etti.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Nwakaeme, takımın gizli kahramanı mı?" sorusunu yanıtladı.

Nwakaeme'nin gizli bir kahraman değil, aleni bir kahraman olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Nwakaeme neredeyse her maç oynuyor. Top ayağına çok yakışıyor, yürür gibi adam geçiyor ve izlemesi çok keyif veren bir futbolcu." dedi.

Nwakaeme'nin birkaç maç düşüş yaşadığını söyleyen Erman Özgür, "O kadarına da hakkı olduğunu düşünüyorum. Herkesin yorulmaya başladığı 60-70 dakikalarında Nwakaeme açılıyor. Her maçta oynadığı için bu özelliği yavaş yavaş gidiyor. Sezonun ikinci yarısında iyi bir performans bekliyorum. Gerçekten büyük bir silah" dedi.

YORUM YAZ