MENÜ

Trabzonspor haberi: Trabzonspor aradığı forveti Bosna'da buldu!

Trabzonspor transfer haberi... Trabzonspor, orta saha ve forvet hattına takviye yapmak adına görüşmeleri sıklaştırdı. Bordo mavili ekip, forvet transferinde sürpriz bir isimle anlaşmaya çok yakın. Bosna Hersek basınından Trabzonspor'a dair flaş transfer iddiası gündeme geldi. İddialara göre kariyerine Banja Luka'da yön veren Jovo Lukic, Trabzonsporlu olmaya çok yakın. Jovo Lukic transferinin perde arkasındaki tüm detaylar haberimizde...

Trabzonspor, 22 yaşındaki genç forvet için düğmeye bastı! Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda savunma, orta saha ve forvet hattına takviye yapmak için adaylarla temaslarını sıklaştırdı.

Haberin Devamı

Birçok isimle görüşmelerini sürdüren Trabzonspor adına Balkanlardan flaş bir iddia gündeme geldi.Bosna basını, kariyerine Banja Luka'da yön veren Jovo Lukic'in Trabzonspor'un transfer listesinde olduğunu iddia etti.

Habere göre Trabzonspor bu transferde Anderlecht, Partizan ve Dinamo Zagreb ile çekişiyor. 22 yaşındaki forvet oyuncusu 1.90 boyunda ve sol ayağını kullanıyor. Kontratı 2023 yılında sona eriyor ve bonservis bedeli 500 bin euro.

Jovo Lukic'in babası Mitar Lukic de eski bir futbolcuydu. Baba Lukic 1998- 99 sezonunda Sloboda Tuzla takımından Trabzonspor'a transfer olmuştu.

33 defa bordo-mavili formayı taşıyan Lukic, 6'sı ligde 1'i kupada 7 defa ağları sarsmıştı. Trabzonspor’un Jovo Lukic için babası Mitar ile görüşmeyi düşündüğü iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Kaynak: A Spor

YORUM YAZ