MENÜ

Trabzonspor haberi: Son dakika Ekuban gelişmesi!

Trabzonspor, Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın ise tek hedefi bordo mavili ekiple yakaladığı çıkışı Galatasaray maçıyla da sürdürmek. Gazetemiz Trabzonspor Editörü Atalay Özçelikli, Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'da yaşanan sıcak gelişmeleri Fanatik TV'den Seçil Menteş'e aktardı ve bordo mavili ekibin Ganalı futbolcusu Ekuban ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor - Galatasaray maçı öncesi Ekuban gelişmesi... Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Bu akşam saat 19.00'da oynanacak mücadele öncesi Trabzonspor cephesinde Ekuban'ın ilk 11'de olup olmayacağı merak ediliyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor editörümüz Atalay Özçeliki, Ekuban ile ilgili Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu. Aynı zamanda Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya dikkat çeken Özçelikli, ''Abdullah Avcı Galatasaray’ı iyi analiz etti. Eksiklerini ve güçlü yönlerini öğrencilerine ezberletti. Böyle maçlarda Abdullah Avcı hata kabul etmeyecektir.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ