MENÜ

Trabzonspor haberi: Alanyaspor karşısında rövanş vakti!

Şampiyonluğu kaybettiği 2019-2020 sezonunda en ciddi yarayı Alanyaspor deplasmanında alan Trabzonspor, geçtiğimiz yıl da ligde yenemediği rakibi karşısında yarın çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Konyaspor’la berabere kalıp, zirve fırsatını geri çeviren Bordo-Mavililer, bir kez daha Süper Lig’in lideri olma şansına sahip. Abdullah Avcı, Alanyaspor mücadelesini kırılma maçı olarak görüyor.

Trabzonspor haberi: Alanyaspor karşısında rövanş vakti!

Trabzonspor, yarın en çok zorlandığı rakiplerinden Alanyaspor’la karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de iki takım arasında oynanan son 10 maçta Güney ekibinin 5 galibiyetine karşılık, Fırtına 2 kez kazanabildi. 3 maç ise beraberlikle bitti. 2019-2020 sezonunda şampiyonluğu kıl payı kaçıran Bordo-Mavililer, pandemi sonrası başlayan ligde en ciddi yarayı Alanya deplasmanında almıştı. O maç, son dakika golüyle 2-2 biterken, 90 dakikanın ardından sahada ve tribünde olaylar çıkmıştı.

Haberin Devamı

1 yenilgi, 1 beraberlik

Fırtına, geçtiğimiz sezon da Alanyaspor’u mağlup edemedi. 8. haftadaki mücadeleye İhsan Derelioğlu yönetiminde çıkan Trabzonspor, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Akyazı’daki karşılaşmada ise Abdullah Avcı ve öğrencileri, 3-1’lik yenilginin üzüntüsünü yaşadı. Bordo-Mavililer, yarın oynanacak maçta rövanşı almak; daha da önemlisi liderlik fırsatını bir kez daha tepmek istemiyor.

‘Coşkulu ve akıllı oyun’

Konyaspor karşısında uzatmalarla birlikte yaklaşık 90 dakika 10 kişi mücadele eden Karadeniz ekibinde, teknik direktör Abdullah Avcı motivasyon turlarına başladı. Oyuncularıyla konuşan başarılı hoca, “Konya’da 1 kişi eksik olmamıza rağmen pes etmedik. Vazgeçmeyeceğinizi gösterdiniz. Alanya maçı da zor olacak. Fakat zoru kolaya çevirmek bizim elimizde. Size güveniyorum. Coşkulu ve akıllı oynayıp, istediğimizi alacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Safa Can Konuksever

YORUM YAZ