MENÜ

Trabzonspor - Giresunspor maç özeti izle (VİDEO)

Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Trabzonspor - Giresunspor maçında kazanan çıkmadı. İlk yarısı golsüz eşitle tamamlanan karşılaşmada ilk gol 68'de Umut Nayir ile Giresunspor'dan geldi. 10 dakika sonra rakibine karşılık veren Trabzonspor, Cornelius'un golüyle skoru 1-1 yaptı. Karşılaşmaya Giresunspor kalecisi Okan Kocuk damga vurdu. Trabzonspor'un 90+5'te kazandığı penaltıyı kurtaran Kocuk, ihlal nedeniyle tekrarlanan penaltıda bir kez daha Bakasetas'a geçit vermedi. Trabzonspor sahasında aldığı bu sonuçla ligde 51 puana, Giresunspor ise 26 puana ulaştı. İşte fotoğraflarla Trabzonspor - Giresunspor maç özeti...

Trabzonspor - Giresunspor maç özeti... Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Trabzonspor - Giresunspor maçında kazanan çıkmadı. İlk yarısı golsüz eşitle tamamlanan karşılaşmada ilk gol 68'de Umut Nayir ile Giresunspor'dan geldi. 10 dakika sonra rakibine karşılık veren Trabzonspor, Cornelius'un golüyle skoru 1-1 yaptı.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya Giresunspor kalecisi Okan Kocuk damga vurdu. Trabzonspor'un 90+5'te kazandığı penaltıyı kurtaran Kocuk, ihlal nedeniyle tekrarlanan penaltıda bir kez daha Bakasetas'a geçit vermedi.

Trabzonspor sahasında aldığı bu sonuçla ligde 51 puana, Giresunspor ise 26 puana ulaştı.

İşte fotoğraflarla Trabzonspor - Giresunspor maç özeti...

YORUM YAZ