MENÜ

Trabzonspor - Galatasaray maçında tartışma yaratan pozisyon!

Trabzonspor-Galatasaray maçının 26. dakikasında sol taç çizgisine yakın bir noktada yaşanan tartışma sonrasında Joao Pereira'nın yüzüne eliyle müdahalede bulunan Ömer Bayram hakem Ali Palabıyık tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Ömer Bayram'ın yaptığı bu hareket tartışmalara neden olurken yazarımız Deniz Çoban, "Kurallara göre pozisyona sarı kart verilmesi doğru ama bana göre yapılan hareket kırmızı kart olmalı" dedi!

Trabzonspor-Galatasaray maçının 26. dakikasında Ömer Bayram’ın Joao Pereira’ya yaptığı hareketin ardından, maçın hakemi Ali Palabıyık pozisyonun faul olduğuna karar verdi.

Haberin Devamı

Karara sinirlenen Ömer Bayram’ın yanından geçen Pereira, rakibine ‘sakin ol’ işareti yaparken Ömer Bayram ise rakibine tokat attı. Galatasaraylı futbolcunun rakibine ‘F…. off’ şeklinde İngilizce küfür ettiği de görüldü.

Pereira’nın yere düşmesiyle saha içi bir anda karışırken Trabzonsporlu futbolcular Ömer Bayram’ın kırmızı kart görmesi için itirazda bulundu.

Tartışmalı kararla ilgili değerlendirmelerde bulunan hakem yorumcumuz Deniz Çoban, "Kurala göre sarı kart gösterilmesi doğru ama bence bu hareketin hakkı kırmızı olmalı" dedi!

YORUM YAZ