MENÜ

Trabzonspor | Galatasaray maçı öncesi kritik gelişme!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray'a konuk oluyor. 4 hafta boyunca oynadığı tüm maçlardan beraberlikle ayrılan bordo mavili ekip bu seriyi Galatasaray karşısında sonlandırmak istiyor. Trabzonspor editörümüz Safa Can Konuksever, Trabzonspor'un gündemini Fanatik TV'den Seçil Menteş'e değerlendirdi. Safa Can Konuksever, Trabzonspor'un Galatasaray maçındaki muhtemel ilk 11'i ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor haberi... Spor Toto Süper Lig'de 36. haftanın en kritik mücadelesi Galatasaray - Trabzonspor maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Haberin Devamı

4 maçtır berabere kalan Abdullah Avcı ve öğrencileri, Trabzon'a 3 puanla dönmek ve beraberlik serisini bu dev maçta noktalamak istiyor.

Trabzonspor editörümüz Safa Can Konuksever, maça dair ''Trabzonspor, sezonun kırılma maçına çıkıyor. Kazanması halinde tekrar bu yarışta olacağını gösterecek. Aksi takdirde ilk 3 iddiası biraz mucize olacak.'' ifadelerini kullandı.

Ekuban'ın geri dönüşüne vurgu yapan Safa Can Konuksever, ''Maça yetişmesini bekliyoruz. Böylelikle ideal hücum dörtlüsü sahada olacak.'' dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ