MENÜ

Trabzonspor - Galatasaray maçı öncesi çarpıcı yorum: Geriye tek bir isim kalmıştı...

Süper Lig'de 13. hafta hakemleri açıklandı. Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık olurken, Palabıyık'ın yardımcılığını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen üstlenecek. Fanatik Gazetesi hakem yorumcusu Deniz Çoban, Trabzonspor - Galatasaray maçına atanan Ali Palabıyık hakkında Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Haftanın en önemli karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetecek.

Haberin Devamı

Palabıyık'ın yardımcılığını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen üstlenecek. Fanatik Gazetesi hakem yorumcusu Deniz Çoban, Trabzonspor - Galatasaray maçına atanan Ali Palabıyık hakkında Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor - Galatasaray maçına atanan Ali Palabıyık'ın yeterli performansta ve kaliteli hakem olmadığını belirten Deniz Çoban, "Cüneyt Çakır geçen hafta Trabzonspor-Ankaragücü karşılaşmasında görev alınca bu maça atanma şansını kaybetti, Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek geçen sezon Galatasaray'ın Konyaspor karşılaşmasından sonra Galataasaray maçlarından uzak tutuluyor, Fırat Aydunus da 2018 senesindeki Fenerbahçe derbisinden sonra yine Galatasaray maçına çıkamayan bir hakem, Halil Umut Meler ve Mete Kalkavan geçen haftaki yönetimlerinden dolayı bu hafta görev almadı, Ümit Öztürk ise geçen yıl yönettiği Trabzonspor-Galatasaray maçından sonra çok büyük eleştirilere uğrayıp, bu maçla beraber FIFA Kokartını da kaybetmişti. Böyle bakıldığı zaman bu maçı yönetecek yeterli kaliteye ve performansa sahip geriye tek bir isim kaldı. O da Ali Palabıyık" açıklamalarında bulundu.

Haberin Devamı

Merkez Hakem Kurulu'nun bu maça Ali Palabıyık'ı atamasını zorunlu bir atama olarak gördüğünü ifade eden Deniz Çoban, "Bu zorunlu atamayı yaparken MHK'yı da eleştiremiyorum. Henüz 13. haftada görev yapıyorlar ve sezon başında göreve geldiler. Böyle bir tablonun sorumlusu tek başına onlar değil." dedi.

YORUM YAZ