MENÜ

Trabzonspor forvet transferi | İşte açıklanacak ilk isim!

Son dakika transfer haberi... Trabzonspor transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, golcü transferi için kolları sıvadı. Fanatik Gazetesi Editörü Atalay Özçelikli, Trabzonspor'un forvet transferiyle ilgili yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Trabzonspor transfer... Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, golcü transferi için kolları sıvadı. Fanatik Gazetesi Editörü Atalay Özçelikli, Trabzonspor'un forvet transferiyle ilgili yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da forvet transferi için Abdullah Avcı'nın takımı taşıyacak bir isim istediğini söyleyen Atalay Özçelikli, "Taraftarın golcü transferi için gönlündeki isim Sörloth. Kimsenin umudunu kırmak istemem ama ben Sörloth transferini çok zor görüyorum. Bunun en büyük sebeplerinden biri Sörloth'un Leipzig'de kendisini kanıtlamak istemesi. Mali açıdan da süreç olarak da zor transfer. İmkansız değil ama zor transfer olduğunu söylemek lazım." dedi.

Trabzonspor'da forvet transferinde gündeme gelen bir diğer ismin Michy Batshuayi olduğunu ifade eden Atalay Özçelikli, "Batshuayi'nin Chelsea ile 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Geçen sezonu Crystal Palace'da geçirdi. Batshuayi belki zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralanabilir." dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Koita ile ilgili konuşan Atalay Özçelikli, "Koita'nın sözleşmesi bitiyor, Kasımpaşa'dan ayrılacak. Trabzonspor'un ilk açıklayacağı forvet olabilir." dedi.

YORUM YAZ