MENÜ

Trabzonspor forması giyen Bilal Başacıkoğlu kimdir, performansı ve kariyeri!

Trabzonspor ile ilk kez ilk 11'de maça çıkan Bilal Başacıkoğlu kimdir, performansı ve kariyeri... Süper Lig'in 11. hafta kapanış maçında Trabzonspor Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor ile ilk kez 11'de maça çıkan Bilal Başacıkoğlu'nun performansı da maçın ardından merak konusu oldu. İşte geçen sezon ara transfer döneminde takıma katılan Bilal Başacıkoğlu hakkında merak edilenler ve oyuncunun performansı...

Süper Lig'de bu sezon Trabzonspor ile ilk kez ilk 11'de maça çıkan Bilal Başacıkoğlu kimdir, performansı ve kariyeri... Süper Lig'in 11. hafta kapanış maçında Trabzonspor Sivasspor ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Trabzonspor ile ilk kez 11'de maça çıkan Bilal Başacıkoğlu'nun performansı da maçın ardından merak konusu oldu.

Bilal Başacıkoğlu, 26 Mart 1995 doğumlu. Kariyerinin uzun yıllarını Hollanda'da geçiren Başacıkoğlu, Hellas ile profesyonel kariyerine geçiş yaptı.

Ajax, Haarlem Jeugd, Pancretius altyapılarında forma giyen Bilal Başacıkoğlu, ilk profesyonel sözleşmesini 2014-2015 sezonunda Feyenoord ile imzaladı. 2018-2019 sezonunda Feyenoord ile yollarını ayıran Bilal Başacıkoğlu Kayserispor'a transfer oldu.

Bilal Başacıkoğlu, geçen sezon ara transfer döneminde Kayserispor'dan ayrılarak bedelsiz olarak Trabzonspor'a transfer oldu.

Trabzonspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi olan Bilal Başacıkıoğlu, 27 kez maç kadrosunda yer aldı, 5 kez ilk 11'de sahaya çıktı, 13 kez sonradan oyuna girdi. Bilal Başacıkoğlu'nun Süper Lig'de golü bulunmazken Türkiye Kupası'nda 3 golü bulunuyor. Ligde 4 asistle oynayan 25 yaşındaki forvet, kupa maçlarında 1 asitle oynadı.

Haberin Devamı

İşte Trabzonspor ile bu sezon ilk kez ilk 11'de maça çıkan Bilal Başacıkoğlu'nun antrenman performanslarından görüntüler...

YORUM YAZ