MENÜ

Trabzonspor - Fenerbahçe yorumu: Olası bir puan kaybında şampiyonluk gitmez

Süper Lig'in 20 haftasının en önemli karşılaşması Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, Trabzon'dan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Süper Lig'de 20. hafta heyecanı yaşanırken haftanın en önemli karşılaşmasında Trabzonspor, evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor.

Haberin Devamı

Muhabirimiz Yusuf Dursun, Trabzon'dan son gelişmeleri aktardı. Şehirde güzel bir hava olduğunu belirten Yusuf Dursun, ''Bu maçta kim kaybederse etsin hiçbir şey kaybetmiş olamayacak.Daha 15 maç var. Bu maçla birlikte 14 maç kalıyor. O yüzden bu maçı kaybeden şampiyonluğu kaybetmeyecek. Burada çok güzel bir hava var. Meydanlar tıklım tıklım. Horon tepiyorlar. Bütün Trabzonlular şuan eğleniyor. Güzel maç olacak. Bu karşılaşma haftanın maçı. Ancak bu bir şampiyonluk maçı değil. '' dedi.

Sarı - Lacivertlileri zorlu bir 90 dakika beklediğini vurgulayan Yusuf Dursun, ''Trabzonspor iyi bir kadro kurdu. İyi bir hava yakaladı. Fenerbahçe, dün geldi. Şuana kadar Ali Koç gelmedi ama gelmesi bekleniyor. Kendisinin maç saatinde statta olacağını tahmin ediyoruz. Fenerbahçe'de moraller çok iyi. Fenerbahçe'yi zorlu bir 90 dakika bekliyor. İnşallah olaysız geçen bir karşılaşma olur.'' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ