MENÜ

Trabzonspor - Fenerbahçe | "Olası mağlubiyette gönderilecek ilk isim!"

Trabzonspor - Fenerbahçe | Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Haftanın merakla beklenen en kritik karşılaşmasını Fanatik Gazetesi Editörü Atalay Özçelikli Fanatik TV'ye yorumladı. Trabzonspor - Fenerbahçe maçının sezonun kırılma maçı olduğunu ifade eden Atalay Özçelikli, "Abdullah Avcı'nın puan kaybetme lüksü var ancak Erol Bulut'un öyle bir şansı yok." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı... Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Haftanın merakla beklenen en kritik karşılaşmasını Fanatik Gazetesi Editörü Atalay Özçelikli Fanatik TV'ye yorumladı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının sezonun kırılma maçı olduğunu ifade eden Atalay Özçelikli, "Abdullah Avcı'nın puan kaybetme lüksü var ancak Erol Bulut'un öyle bir şansı yok. Çünkü Abdullah Avcı takımı küme düşme hattının bir basamak üstünde almıştı ve şampiyonluk umutları bitmiş bir takımı yeniden potaya sokmuştu. Taraftarın gözünde bence Abdullah Avcı ve Trabzonspor'un büyük ir kredisi var." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un kurulan kadroya rağmen oynattığı futbolla sınıfı geçemediğini vurgulayan Atalay Özçelikli, "Fenerbahçe'nin olası mağlubiyetinde Erol Bulut, topun ağzına gelecektir ve gönderilecek ilk isim olacaktır. Trabzonspor'da koronavirüs testi negatife dönen Uğurcan Çakır ve Lewis Baker'ın yenide kadroya dönecek olması Trabzonspor'un elini güçlendiriyor." dedi.

YORUM YAZ