MENÜ

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında penaltı tartışması! Vedat Muriç elle oynadı mı?

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe, Medical Park Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Trabzonspor, maçın ilk yarısında ceza sahasında Vedat Muriç'in topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı bekledi. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, tartışmalı karar hakkında konuştu.

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadelenin ilk dakikasında sarı-lacivertliler 1-0 geçti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 5. dakikasında ise tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Sosa'nın kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içerisinde Vedat Muriqi müdahale etti. Trabzonsporlu oyuncular bu müdahalenin elle yapıldığı iddiasıyla penaltı itirazında bulundu. Fakat hakem Ali Palabıyık, oyunu devam ettirdi.

Muriç'in elle oynadığı net olarak görülüyor diyen hakem yorumcumuz Deniz Çoban, " Vedat Muriç gelen ortaya bir kaleci edasıyla müdahale ediyor. Eğer o topun elle müdahalesi varsa tartışmasız penaltı verilmeli ve gördüğümüz görüntülerde de öyle görünüyor. Trabzonspor'un net bir penaltısı verilmedi." dedi.

YORUM YAZ