MENÜ

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi flaş açıklama: Birinin isyan etmesi lazım!

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'in 27. haftası Trabzonspor - Fenerbahçe maçına sahne olacak. Bir yanda üst üste aldığı kötü sonuçlarla düşüş yaşayan Fenerbahçe, diğer yanda Trabzonspor üst üste aldığı galibiyetlerle bir anda zirve yarışına dahil olan Trabzonspor... İki takımında kazanmak için sahaya çıkacağı müthiş maç öncesi yazarımız Serkan Akcan, Fenerbahçe'yi Tivibu Spor'da yorumladı.

Süper Lig'in 27. haftası Trabzonspor - Fenerbahçe maçına sahne olacak. Bir yanda üst üste aldığı kötü sonuçlarla düşüş yaşayan Fenerbahçe, diğer yanda Trabzonspor üst üste aldığı galibiyetlerle bir anda zirve yarışına dahil olan Trabzonspor...

Haberin Devamı

İki takımında kazanmak için sahaya çıkacağı müthiş maç öncesi yazarımız Serkan Akcan, Fenerbahçe'yi Tivibu Spor'da yorumladı.

Fenerbahçe'de yapılan transfer üzerinden yorum yapan Serkan Akcan, "Erol Hoca'nın oyun tarzını kadro kabul etmiyor. Topu karşılaşmaya, daha az topa dokunarak forvet kaliteleri, koşu kaliteleri üzerinden maç çözmeyi düşünen bir yapısı var. Oyuncu bunu kabul etmiyor." dedi.

Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu gibi bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu ifade eden Serkan Akcan, "Emre Belözoğlu bugün futbolu bırakmamış olsa Fenerbahçe bu oyunu oynamaz. Birinin isyan etmesi lazım." dedi.

YORUM YAZ