MENÜ

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi açıkladı: Ligin 1 numarası!

Trabzonspor - Fenerbahçe maçına doğru... Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası büyük heyecana sahne olacak. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşmada Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Dev mücadele öncesi nefesler tutuldu. İki takımı analiz eden Nihat Kahveci, karşılaşma öncesi TRT Spor'da değerlendirmelerde bulundu

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası büyük heyecana sahne olacak. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşmada Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Dev mücadele öncesi nefesler tutuldu.

Haberin Devamı

Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi analiz eden Nihat Kahveci, karşılaşma öncesi TRT Spor'da değerlendirmelerde bulundu

Fenerbahçe'nin ligin en az gol yiyen takım olmasına dikkat çeken Nihat Kahveci, "Defansif anlamda iyi bir Fenerbahçe var. Özellikle Kim geldikten sonra.... Szalai ve Kim'in az gol yemede çok katkısı var. Altay'la beraber ligin en iyi takımlarından biri" dedi.

Trabzonspor'un ofansif olarak ligin en iyi oynayan takımı olduğunu vurgulayan Nihat Kahveci, "Sekiz haftanın 11'ini yapsak, Nwakaeme'yi sol açığa yazarım. Hamsik'i orta alana Bakasetas'ı da forvet arkasına yazarım. Bakasetas performans olarak bir numara. İki farklı oyun formatıyla oynayan takımın çok güzel bir karşılaşması bizi bekliyor. Bol pozisyonlu ve gollü bir maç olacaktır." dedi.

YORUM YAZ