MENÜ

Trabzonspor-Fenerbahçe kıyası: Marlon ve Novak

Trabzonspor, evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Bordo-Mavililer alınan bu sonuçla 13, Sivasspor ise 10 puana yükseldi. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Novak'ın yerine Sivasspor maçında o bölgede oynatılan Marlon'un performansını değerlendirdi. Serkan Akcan, "Marlon ve Novak kıyas kabul etmez. Marlon bence takımın zayıf halkalarından bir tanesi" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 11. hafta kapanış maçında Trabzonspor, evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Bordo-mavililer alınan bu sonuçla 13, Sivasspor ise 10 puana yükseldi.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Novak'ın yerine Sivasspor maçında o bölgede oynatılan Marlon'un performansını değerlendirdi.

Marlon ile Novak arasında yapılacak kıyasın kabul edilmez olduğunu söyleyen Serkan Akcan, "Marlon ve Novak kıyas kabul etmez. Marlon bence takımın zayıf halkalarından bir tanesi. Abdullah Avcı'nın oynamak istediği pas oyununun sol beki değil. Savunması zayıfken hücumunun iyi olması gerekir büyük takımın sol bekinin, o da yok." dedi.

YORUM YAZ