MENÜ

Trabzonspor'da transfer operasyonu

Çalımbay’la birlikte yarışa dahil olan Fırtına, operasyona başladı. Önceliği stoper ve sol beke veren Trabzonspor, Moledo ve Sakıb için çalışmalarını hızlandırdı. Sol açık için ise Mehmet Yılmaz’ın bizzat izlediği Monsen, üst sıraları zorluyor.

Trabzonspor'da transfer operasyonu

Kulüp tarihinin 50. yılı nedeniyle sezona şampiyonluk parolası ile giren ve ligin ilk yarısını zirvenin 7 puan gerisinde tamamlayan Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. Mutlaka bir stoper takviyesi isteyen teknik direktör Rıza Çalımbay, Yunan ekiplerinden Panathinaikos forması giyen Rodrigo Moledo için yönetime olumlu rapor verdi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı oyuncunun uygun maliyeti Bordo-Mavililer’in iştahını kabartırken, Yeşil-Beyazlı ekiple görüşmelere hemen başlanıldı.

Eski öğrencisini istiyor

Devre arasında Emmanuel Mas’ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, sol bek bölgesi için de çalışmalara hız verildi. Antalya’dan eski öğrencisi Sakıb Aytaç’ın ismini yönetime ileten Çalımbay, 26 yaşındaki oyuncunun devre arasında mutlaka takıma katılmasını istiyor. Sezon sonunda mukavelesini tamamlayacak olan tecrübeli futbolcunun, uygun bir bedelle transfer edilmesi bekleniyor.

15 maç 7 gol, 2 asist...

Öte yandan Fırtına’nın gündemine sürpriz bir isim geldi. Kanat oyuncuları Volkan Şen ve Bongonda ile yollarını ayıracak olan Trabzonspor, bu bölge için Mısır ekiplerinden Enppi’de forma giyen Salah Mohsen’i hedef olarak belirledi. Rıza Çalımbay’ın yardımcısı Mehmet Yılmaz’ın çıplak gözle izlediği 19 yaşındaki futbolcu, bu sezon çıktığı 15 maçta 7 gol, 2 asistlik performansıyla göz doldurdu. Çalımbay da genç oyuncunun transferi için onay verirken, yönetim maliyet araştırmasına başladı. Uygun şartların oluşması durumunda 3 oyuncunun da ocak ayında takıma katılması bekleniyor.


Rıza Çalımbay: Bizim için lig ikinci yarı başlayacak



Trabzonspor, Salah Mohsen'i istiyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ