MENÜ

Trabzonspor'da Göztepe alarmı

Ligin ilk mağlubiyetini 3. haftada Göztepe karşısında alan Trabzonspor, cumartesi günü İzmir ekibinden rövanşı almayı hedefliyor. Rıza Çalımbay, ekibi ile birlikte Göz Göz’ü ezberlerken, idmanlarda da oyuncularına bu maçın önemini anlatıyor.

Trabzonspor'da Göztepe alarmı

Süper Lig’in ilk yarısında Ersun Yanal ile Göztepe’ye deplasmanda 3-2 mağlup olan Trabzonspor, ikinci yarıdaki karşılaşmada İzmir temsilcisinden rövanşı almayı hedefliyor. Her fırsatta “Ligin ikinci yarısındaki ilk 3 maç bizim kaderimizi belirleyecek” şeklinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay da Sarı-Kırmızılılar’ı analiz ediyor.

Yardımcıları ile birlikte Göz Göz’ün maçlarının özetlerini izleyen 55 yaşındaki çalıştırıcı, rakibin güçlü ve zayıf yönlerini çıkartıyor.

3 maçlık hasret...

Hafta boyunca öğrencilerine Göztepe’yi ezberletecek olan tecrübeli teknik adam, her idmanda bu maçın önemini oyuncularına anlatıyor. Ligin ilk devresini Karabükspor beraberliği ile kapatan, ikinci yarıda ise çıktığı iki karşılaşmadan da beraberlikle ayrılan Fırtına, artık galibiyet hasretine son vermeyi planlıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ