MENÜ

Trabzonspor - Beşiktaş maçı sonrası flaş yorum: Sosa, Novak ve Sörloth bu takımın %70'iymiş!

Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında açılışı Beşiktaş ile yaptı. Bordo-mavililer, Medical Park Stadyumu'nde Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşma 3-1 Beşiktaş'ın galibiyetiyle tamamlandı. Trabzonspor - Beşiktaş maçının ardından Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Trabzonspor'un maçtaki performansını değerlendirdi.

Süper Lig'de haftanın merakla beklenen maçı Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynandı. Medical Park Stadyumu'nde Beşiktaş'ı konuk eden Trabzonspor, sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Trabzonspor - Beşiktaş maçının ardından Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Trabzonspor'un maçtaki performansını değerlendirdi.

Salgından dolayı sezonun ilk maçlarının eksikleri görme maçları olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Trabzonspor'da Sörloth, Sosa ve Novak geçen sezon bu takımın yüzde yetmişiymiş. Kalan yüzde otuzu da sahadaydı. Yerlerini doldurmak mümkün değil." dedi.

Sosa'sız Trabzonspor'u değerlendiren Erman Özgür, "Ben Trabzospor'un Sosa olmadan da oynayabileceğini söylemiştim ama o zaman Sörloth'un gidişi söz konusu değildi. Hem Sosa, hem Novak hem de Sörloth'un gidişini Trabzonspor çok fazla hissedecek." dedi.

Trabzonspor'un Beşiktaş maçında net bir şekilde transfer ihtiyacını gördüğünü ifade eden Erman Özgür, "Çok iyi bir santrfor, mutlaka orta sahaya bir oyuncu ve stopere de ihtiyacı var." dedi.

YORUM YAZ