MENÜ

Trabzonspor - Ankaragücü maçı öncesi: Trabzon'da sarı alarm!

Trabzonspor, bu akşam saat 21.00'de Ankaragücü'nü konuk edecek. Şampiyonluk yolunda iddalı bir şekilde ilerleyen Bordo Mavili ekip, 3 puanın sahibi olarak bu yolda kayıp yaşamak istemiyor. Teknik direktör İbrahim Üzülmez ile ilk maçlarına çıkacak olan Ankaragücü, deplasmandan 3 puanla ayrılmanın yollarını arayacak. Editörümüz Necati Albayrak karşılaşma öncesi her iki takımdaki son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, MKE Ankaragücü'nü ağırlıyor. Bu akşam saat 21.00'de Medical Park'ta oynanacak karşılaşmada her iki takım da 3 puan için kıyasıya mücadele edecek.

Haberin Devamı

Editörümüz Necati Albayrak, karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu. Bir sonraki hafta oynanacak olan Galatasaray deplasmanına dikkat çeken Albayrak, ''Bu mücadele öncesi Bordo - Mavili ekipte sarı alarm var diyebiliriz. Savunmada Pereira, Novak ve Da Costa’nın ceza sınırında olduklarını belirtelim. Bu akşam Trabzonspor için sonucu almak kadar bu oyuncuları korumak da bir sonraki hafta oynanacak olan Galatasaray karşılaşması için çok önemli. ' dedi.

Necati Albayrak, İbrahim Üzülmez ile ilk maçlarına çıkacak olan Ankaragücü cephesi içinse ''Ankaragücü açısından bakıldığında ateş hattından kurtulma mücadelesi veriyorlar. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile ilk maçlarda çıkıyorlar. Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrıldı. İbrahim Üzülmez oyuncularını her zaman motive etmekte. Başarılı bir teknik direktör. Saha içerisinde teknik/taktik dokunuşlardan çok takıma verdiği motivasyonla sonuç almayı bilen bir teknik adam. '' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ