MENÜ

Trabzonspor Altınordu'dan Burak İnce ve Enis Destan'ı istiyor

Son dakika Trabzonspor transfer haberi...Fırtına, Visca, Halil Akbunar, Salih Uçan ve Koita gibi isimler için nabız yoklarken, bir yandan da kadroyu gençleştirmek için çaba harcıyor. Bu doğrultuda gözünü futbolcu fabrikası Altınordu'ya diken Bordo-Mavililer iki yıldız adayına kancayı taktı. İzmir ekibinin parlayan isimleri Burak İnce ve Enis Destan için fiyat araştırmasına başlayan Trabzonspor, Altınordu'nun toplamda 2 milyon Euro artı bir sonraki satıştan pay isteğiyle karşılaştı. Yönetimin en kısa zamanda pazarlıklara başlayacağı vurgulandı.

Trabzonspor Altınordu'dan Burak İnce ve Enis Destan'ı istiyor

Karadeniz devinde transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor... Önümüzdeki sezon iddialı ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Bordo-Mavililer, Visca, Halil Akbunar, Salih Uçan ve Koita gibi tecrübeli isimler için nabız yoklarken, bir yandan da kadroyu gençleştirmek için yoğun mesai harcıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, gençlerin dinamizmi ve kulüp ekonomisine potansiyel katkısıyla, tecrübeli oyuncuların deneyimlerini harmanlayarak bir takım oluşturmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Toplamda 17 gole katkı...

Bu doğrultuda genç yıldızların peşine düşen Bordo-Mavililer, TFF 1. Lig'in futbolcu fabrikası Altınordu'yu gözüne kestirdi. Trabzonspor, İzmir ekibinin parlayan isimleri Burak İnce ve Enis Destan için fiyat araştırması yaptı. Altınordu'nun bu sezon toplamda 17 gole direkt etki eden oyuncuları için 1'er milyon Euro artı sonraki satıştan pay istediği öğrenildi.

Önlerini açacaklar

Avrupa ekiplerinin de radarında olan iki yıldız adayı için Fırtına'nın en kısa sürede pazarlıklara başlaması bekleniyor. Futbolcu ihracatı konusunda ülkemizin sayılı kulüplerinden biri olan Kırmızı-Lacivertliler'in de istedikleri şartların yerine getirilmesi durumunda oyuncularının önünü açacağı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Buzlar eridi, engel kalmadı

Geçen sezon başında Altınordu'da görev yapan Salih Kavrazlı ile Atakan Gündüz'ü renklerine bağlayan Trabzonspor, transfer sonrasında İzmir ekibiyle gerginlik yaşamıştı. Kırmızı-Lacivertliler transferde usulsüzlük olduğunu iddia etmiş, Fırtına ise yetiştirme bedelini ödeyerek iki oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Haftalar sonra ise iki kulüp arasındaki buzlar erimişti.

Atalay Özçelikli

YORUM YAZ