MENÜ

Trabzonspor | Abdullah Avcı: Beni üzen...

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, evinde Galatasaray ile karşılaştı. Bordo-mavililer rakibine 2-0 yenildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Abdullah Avcı, "İlk 15 dakika dışında her seferinde daha fazla oyuna girdik. Hiç beklemediğimiz anda savunmanın merkezini boşalttığımız anda kaleci kurtardı ancak sonrasında gol yedik. Belki de 7 haftalık sürecin daha iyi oyunuydu." dedi.

Trabzonspor - Galatasaray maçını kazanan 2-0'lık skorla konuk ekip Galatasaray oldu. Trabzonspor bu mağlubiyetle Abdullah Avcı yönetiminde ilk yenilgisini aldı.

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Oyun disiplininden kopmanın Trabzonspor'a yakışmadığını ifade eden Abdullah Avcı, "İlk yarı oyun daha iyiydi, ikinci yarı golden sonra kopukluklar oldu ama fırsatlar vardı, kazanamadık. Bazen sınırlı kadro yapısının olmasından hamlelerde bir takım durumumuzu netleştirmiyor. Bugün kaybettik. Beni üzen tarafı ikinci golden sonra kabullenmiş durum. Trabzonspor, bunu kabullenmez, bu beni üzdü ama çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

YORUM YAZ