MENÜ

Trabzon'da kritik viraj

İkinci yarıya 2 beraberlik ile başlayan Trabzonspor, üst sıralara tutunma adına bugün kritik bir 90 dakikaya çıkıyor. Bu sezon kendi sahasında hiç kaybetmeyen Bordo-Mavililer, Akhisar'ı ağırlayacak. Eksikler çok ama Fırtına'nın kayba tahammülü yok.

Trabzon'da kritik viraj

İkinci yarının ilk 2 maçında, önce Beşiktaş, ardından da Çaykur Rizespor ile berabere kalan Trabzonspor, ilk galibiyeti için sahneye çıkıyor. Bordo-Mavililer’in Avni Aker’deki misafiri Akhisar Belediyespor... Ligin ilk yarısındaki karşılaşmada sahadan 3-0 yenilgiyle ayrılan Karadeniz temsilcisi, hem rövanşı almak hem de üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. Trabzonspor’da bu karşılaşma öncesinde teknik direktör Mustafa Akçay’ı sıkıntıya sokan durumlar da söz konusu. Geçtiğimiz hafta sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Malouda’nın yanı sıra Bamba da aynı problemden ötürü yine forma giyemeyecek. Bir başka eksik de genç Yusuf Erdoğan. O da geçtiğimiz haftaki Çaykur Rizespor mücadelesinde çift sarıdan atıldığı için sahada olamayacak.

Ege ekibinin karnesi kötü


Karadeniz temsilcisinin kozu ise taraftarı ve Avni Aker atmosferi. Zira, Bordo-Mavililer bu sezon Avrupa sınavları da dahil olmak üzere kendi sahasında hiç kaybetmedi. Beşiktaş maçında stadı tamamen dolduran Trabzonlular’ın bugün göstereceği reaksiyon da bir başka merak edilen nokta. Akhisar Belediyespor’un deplasmanda bu sezon sadece tek galibiyeti var. O da 2013’ün sonunda İstanbul’da Kasımpaşa’ya karşı.

Muhtemel 11'ler;

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Kadir, Olcan, Zokora, Colman, Özer, Adrian, Emre

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz, Emrah Eren, Serkan, Uğur, Çağdaş, Merter, Sertan, Mehmet Akyüz, Güray, Bruno, Niasse

STAT: Avni Aker

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Ali Palabıyık

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

İKİ TAKIMIN KENDİ ARASINDA OYNADIĞI SON 10 MAÇ İÇİN TIKLAYIN

İKİ TAKIMIN SON 10 MAÇI İÇİN TIKLAYIN

SAKAT VE CEZALI OYUNCULARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

İDDAA ORANLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ