MENÜ

Trabzon'da havalar süper!

Trabzonspor, Akhisar’ı 3-1 yenerek 2’de 2 yaptı. Bu zafer Fırtına’ya milli araya girerken süper bir hava getirdi. Bordo-Mavililer, 5. sıraya çıkıp zirve yarışı için umutlanırken oynanan futbol da taraftarı mest etti.

Trabzon'da havalar süper!

Akhisarspor’u 3-1 mağlup ederek çıkışını sürdüren Trabzonspor, ilk 8 haftalar itibarıyla son 5 sezonun en iyi performansını sergiledi. 8 haftada topladığı 13 puanla zirve yolunda taraftarını umutlandıran Karadeniz ekibi, ligde 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı

2010-11’e yakın!

Ligde 5. durumda bulunan Trabzonspor, 8. haftalar itibarıyla geride kalan 4 sezonda, sıralamada 10.’luktan iyi performans gösteremeyerek, zirve yarışından uzaklaşmıştı. Geride kalan bölümde 17 kez rakip fileleri havalandıran ve Kasımpaşa ile birlikte ligin en golcü iki takımından biri olan Trabzonspor, geçen yılla birlikte son 8 sezonun en skorer performansını tekrarladı. Bordomavililer, en son 2010-2011 sezonunun ilk 8 haftasında 20 gol atarak en iyi performansını sergilemişti.

İlk deplasman zaferi

Akhisar karşısında alınan galibiyet yalnızca bu başlangıç açısından değil birçok konuda Fırtına’ya moral verdi. İlk deplasman zaferini yaşayan Trabzonspor, aynı zamanda ilk kez üst üste 2 maç kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

Sosa’nın dönüşü

Camiayı en mutlu eden gelişmelerden biri ise Sosa’nın gol hasretine son vermesiydi. Arjantinli yıldız Akhisar filelerini havalandırıp 872 gün aradan sonra gol sevinci yaşadı. Yani; Karadeniz temsilcisi milli araya büyük moralle girdi.

Fırtına seri peşinde

​Trabzonspor, seriye taktı... Geçen sezonun 12. haftasında galibiyet serisi yakalayan Bordo-Mavililer, Osmanlıspor, Sivasspor, Antalyaspor, Kasımpaşa ve Bursaspor’u devirmişti. Bu seriyi bir daha yakalayamayan Karadeniz temsilcisi bu hasrete son vermek istiyor. Trabzonspor, Göztepe mağlubiyetinin ardından Kasımpaşa’yı 4-2, Akhisar’ı da 3-1’le geçerek, 22 Ekim’de oynanacak Erzurumspor mücadelesini geçtiği takdirde 3 maçlık seriye imza atmış olacak.

YORUM YAZ