MENÜ

Trabzon seriyi sürdürek istiyor

Bu sezon Avrupa'da maç kaybetmeyen Trabzonspor bu seriyi Lazio maçında da sürdürmeyi amaçlıyor. Yoğun destek verecek olan bordo - mavili taraftarlarlar da maç biletlerine yoğun ilgi gösteriyor.

Trabzon seriyi sürdürek istiyor

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon fırtına gibi esen ve bugüne kadar oynadığı 7 maçta 6 galibiyet elde eden Trabzonspor, Lazio maçında da bu seriyi devam ettirmenin hesaplarını yapıyor. Bordo mavililerin Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Lazio maçında istedikleri sonucu alabileceklerini belirterek, "Taraftarlarımızın coşkulu desteğini de arkamıza alarak bu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyoruz. Bu sezon çok iyi bir istatistiğimiz var ve bunu Lazio maçında da sürdürmek istiyoruz. Trabzonspor her maça olduğu gibi bu maça da galibiyet parolası ile çıkacak" dedi.

Haberin Devamı

TARAFTARLARIN İLGİSİ FAZLA
Bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan maçlarda tribünleri doldurmayan bordo - mavili taraftarlar Lazio maçına yoğun ilgi gösterdi. Bilet satışlarının oldukça iyi gittiği öğrenilirken zorlu maçta tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. Trabzonspor taraftarlarının rakibi baskı altına almak için bu maçta birlikte hareket edip etkili tezahüratlarda bulunacağı ve 61. dakika için de özel şov hazırlandığı öğrenildi.

ÜÇ TECRÜBELİ İSME ÖZEL YETKİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Lazio maçında tecrübeli futbolcuları Zokora, Bosingwa ve Malouda'ya özel sorumluluk verdi. Bu oyunculardan saha içerisinde gördükleri her türlü aksaklığa müdahale etmelerini isteyen tecrübeli teknik adam, Malouda'dan Adrian ile birlikte hücum organizasyonlarını yönlendirmesini, Zokora'dan ise savunmayı organize etmesini istedi. Avrupa tecrübesi oldukça yüksek olan Bosingwa ise önünde oynayacak olan Yusuf'u desteklemek ve ona moral vermekle görevlendirildi. Bosingwa da Yusuf'tan övgüyle bahsederek, "Gerçekten çok özel bir yetenek. Süratinin yanı sıra çok teknik bir futbolcu. Kendisini geliştirmeye çalışırsa onu çok iyi yerlerde görebiliriz" dedi.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA 105. RANDEVU
Trabzonspor, yarın akşam Lazio ile oynayacağı maç ile Avrupa'da 105. maçına çıkacak. Bordo - mavililer, bugüne kadar oynadığı 104 maçta 39 galibiyet alırken, 27 maç beraberlikle sonuçlandı. 38 karşılaşma da ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Söz konusu maçlarda 137 kez rakip fileleri havalandıran bordo - mavililer kalesinde 143 gol gördü.

TRABZONSPOR'UN LAZİO MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE
Onur - Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa, Olcan - Yusuf, Colman, Zokora, Malouda - Adrian, Henrique
SAKAT: Soner
CEZALI: Yok
BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 20 TL, Maraton: 50 TL, Kapalı kenar: 80 TL, Kapalı orta: 100 TL, VIP: 250 TL, VIP Ozel: 750 TL, Misafir seyirci: 50 TL.

Yunus Emre SEL - DHA

YORUM YAZ