MENÜ

Trabzon, pilot takımını yendi

Lige verilen arayı boş geçirmek istemeyen Trabzonspor, PTT. 1. Lig'deki pilot takımı 1461 Trabzonspor'la hazırlık maçı yaptı. Yeni transfer Emerson'un da forma giydiği maç, 3-2 Bordo-Mavili ekibin üstünlüğüyle sona erdiTrabzonspor milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı PTT 1. Lig'deki temsilcisi 1461 Trabzonspor ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Trabzonspor karşılaşmayı 3-2 kazandı. Mill

Trabzon, pilot takımını yendi

Trabzonspor milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı PTT 1. Lig’deki temsilcisi 1461 Trabzonspor ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Trabzonspor karşılaşmayı 3-2 kazandı. Milli takımlardaki oyuncularının çokluğu nedeniyle az sayıda elemanıyla antrenman yapmak zorunda kalan Bordo-Mavililer bu maçta takımla sadece iki antrenman yapan yeni transferi Emerson’u da 500 dolayındaki taraftarına izletme şansı buldu. Emerson, stoper oynadığı bu karşılaşmada, tekniği oyun zekası ve özgüveniyle göz doldurdu. Sakatlığıyla ilgili iddialara böylece yanıt verdi. Sakatlanmadığı takdirde Trabzonspor’a çok katkı sağlayacağı belli oldu. Bu karşılaşmada ilk 45 dakikada forma giyen Alanzinho da diğer arakadaşlarına göre daha fazla ön plana çıkan isimler arasındaydı. Maça stoper başlayan Celutska, daha sonra sol beke geçti ve karşılaşmayı sağ bekte tamamlayarak, birçok maçta olduğu gibi aynı karşılaşmada 3 mevkide oynatılma geleneğini sürdürdü.

Pilot takım, iyi ekip

1461 Trabzonspor takımında ise özellikle ikinci yarı oyuna giren Yusuf ve yeni transfer Ofoedu dikkat çeken oyuncular oldu. Bu iki futbolcu oyuna katkılarıyla takımlarının değişmez oyuncuları olacaklarının sinyallerini verdiler. Trabzon, 27’de Yasin, 33 ‘te Henrique, 40’ta da Barış’ın attığı gollerle ilk yarıyı önde kapadı. 1461 Trabzon takımı da 50’de Yusuf, 64’te Ofoedu’nun atıığı gollerle buna karşılık verdi ve mücadele 3-2 Trabzonspor’un galibiyetiyle sona erdi.

Ergün Ata

Haberin Devamı
YORUM YAZ