MENÜ

Trabzon için lig vakti

Kupada finale çıkıp günlerdir stat polemiğiyle gündemi meşgul olan Fırtına, Kasımpaşa maçıyla lige dönüyor. Bordo-Mavililer, ilk 5'ten kopmamak için sahada.

Trabzon için lig vakti

Geçtiğimiz hafta içinde yaptığı Türkiye Kupası mesaisinden finalist olarak ayrılan ve büyük moral bulan Trabzonspor, hatırlanacağı gibi daha sonraki süreci ise finalin oynanacağı Şanlıurfa GAP Stadı’nın polemikleriyle geçirdi. Bu hareketli periyodun ardından Karadeniz temsilcisinde artık gözler Süper Lig’e çevrildi. İlk beşten kopmamakmta kararlı olan Bordo-Mavililer, bugün kendi sahasında yarışta tehlike hattından tamamen uzaklaşmak isteyen Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Trabzonspor cephesindeki eksikler, kadro kurma konusunda teknik direktör Şenol Güneş’i zorlarken, Serkan Balcı, Burak Yılmaz ve Giray Kaçar’ın cezaları yedek bekleyen futbolculara yeni bir şans yarattı.

Telafi karşılaşması
Trabzonspor açısından bu 90 dakikanın bir başka önemi de kupadaki Antalyaspor karşılaşmasında ortaya konan kötü futbolun telafisi... Zira Bordo-Mavililer’in hocası Güneş, “Taraftarımızdan gereken özrü sahada dileyeceğiz” sözleriyle kararlılıklarını ortaya koydu. Bu arada Başkan Sadri Şener ve yönetimin de tam kadro olarak tribünde olup takıma moral vereceği bildirildi.

TRABZONSPOR
Onur
Ömer Aysan
Song
Egemen
Cale
Engin
Selçuk
Colman
Gabric
Alanzinho
Umut
T.D.: Şenol Güneş

KASIMPAŞA
Murat
Keller
Merthan
Barış
Ergün
Koray
Murat E.
Yekta
Sancak
Cenk
Şahin
T.D.: Yılmaz Vural

Stat: Avni Aker
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
Hakemler: Özgüç Türkalp, Nihat Mızrak, Nihat Samuk

Haberin Devamı
YORUM YAZ