MENÜ

Trabzon, Bursa'ya gitti

Trabzonspor, Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maç için THY'ye ait özel uçakla Bursa'ya hareket etti.

Trabzon, Bursa'ya gitti

Sakatlığı devam eden Glowacki ile Galatasaray maçında sakatlanan ve hafta içerisinde yoğun bir tedavi programına sokulan Arjantinli futbolcu Gustavo Colman kadroda yer almadı. Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, Colman'nın sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçında riske edilmediğini belirterek, "Sağlık ekibimiz yoğun bir tedavi programı uyguladı ancak futbolcunun sakatlığı tam olarak geçmedi. Onun yokluğunda yerinde oynayacak olan arkadaşımızda en iyi şekilde mücadele edecektir" diye konuştu.

COLMAN'IN YERİNE CEYHUN OYNAYACAK
Bu arada Güneş'in Colman'ın yerine Ceyhun Gülselam'a 11'de forma vermesi bekleniyor. Trabzonspor'un Bursaspor maçı kafilesi şu isimlerden oluştu: "Yattara, Umut Bulut, Selçuk İnan, Egemen, Serkan, Ceyhun, Alanzinho, Engin, Onur, Tolga, Barış, Ferhat, Jaja, Mustafa Yumlu, Giray, Burak Yılmaz, Cale, Sezer Badur, Zafer Yelen." Teknik Direktör Güneş, Tayfun Cora ve kaleci Bora'yı da kadroya almadı.

Asbaşkan Yener, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bursaspor maçının fair - play çerçevesinde geçmesini temenni ettiklerini de belirterek, "İki takım da zirvenin iddialı ekiplerinden. Kazanan zirveyi alacak. Bu nedenle çok zor bir maç olacağını düşünüyoruz. Umarım 90 dakika sonunda kazanan taraf biz oluruz" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ