MENÜ

Toulouse'a izin yok

Trabzonspor'un golcü futbolcularından Umut Bulut'un Fransa'nın Toulouse takımına transferinin önü tamamen kapatıldı.

Toulouse'a izin yok

Fransız kulübünün ısrarla istediği futbolcu için bordo - mavili yönetim, "Zirve yarışında hiçbir oyuncumuzu bırakmayacağız" şeklinde cevap vererek olumsuz yanıt verdi.

Trabzonspor yönetim kurulu bir yandan devre arası için transfer çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da iç transferdeki pürüzleri gidermeye çalışıyor. Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Selçuk ve Ceyhun'a, bir iki hafta içerisinde imza attırmayı planlayan bordo - mavililer ardından sırasıyla Egemen ve Yattara ile görüşmelere başlayacak. Bu dört futbolcunun sözleşmesini de uzatmayı düşünen Trabzonsporlu yetkililer, fazla forma şansı bulamayan ve takımdan gitmek isteyen oyunculara ise kolaylık sağlamayı planlıyor.

TOULOUSE OLUMSUZ YANIT VERİLDİ
Bu arada sezon başında Fransa'nın Toulouse takımına transferi gündeme gelen ancak Teknik Direktör Şenol Güneş'in izin vermemesi üzerine takımda kalan Umut Bulut'un devre arasında da takımdan gitmesinin önü kesildi. Fransız kulübünün ısrarlı baskılarına, "Zirve yarışında hiçbir oyuncumuzu bırakmayacağız" şeklinde cevap vererek Umut Bulut'un takımdan gidişine onay vermeyen bordo - mavililer, bu futbolcunun yanına kaliteli bir ismi daha transfer etmeyi planlıyor.

TEOFİLO İÇİN TEKLİF BEKLENİYOR
Trabzon'dan kaçtıktan sonra ismi sürekli olarak İstanbul takımları ile anılan Kolombiyalı futbolcu Teofilo Gutierrez için kulübe gelen herhangi bir teklifin bulunmadığı belirtildi. Böyle bir teklifin gelmesi durumunda, bunu hemen değerlendirmeye alacak olan bordo - mavililer, Şenol Güneş'in onay vermesi durumunda Teofilo'yu elden çıkarmayı düşünüyor. Futbolcu için ise satın alındığı ödenen 3.5 Milyon Dolarlık bonservis bedelinin isteneceği öne sürüldü.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ