MENÜ

Tottenham'da şok! Oyuncular, Conte'ye kazan kaldırdı

Şampiyonlar Ligi'nde Milan'a elenen ve Premier Lig'de inişli-çıkışlı bir performans serigleyen Tottenham'da Menajer Antonio Conte topun ağzında... İtalyan teknik adama oyuncular da kazan kaldırdı.

Tottenham'da şok! Oyuncular, Conte'ye kazan kaldırdı

Totteham'ın İtalyan menajeri Antonio Conte Londra'da gergin günlerden geçiyor. Oyuncuların hedefi haline gelen menajer son günlerini yaşıyor olabilir.

Haberin Devamı

Daha önce Richarlison'un tarafından eleştirilere maruz kalan İtalyan çalıştırıcı gelen kötü sonuçların ardından hedefteki isim oldu.

'BEN APTAL DEĞİLİM'

Forma şansı bulma konusunda sıkıntı yaşayan Brezilyalı santrafor Tottenham'ın Milan'a elendiği Şampiyonlar Ligi son 16 turununun ardındından isyan etmişti.

Maçın ardından konuşan Richarlison; "Bu sezon bana yeterince süre verilmedi. Bakalım Conte yarın ne söyleyecek? Ama burada aptal yok. Ben de profesyonelim, her gün çalışıyorum ve oynamak istiyorum.

Afedersiniz ama bu sezon berbat geçti." ifadelerinde bulunmuştu.

Tottenhamda şok Oyuncular, Conteye kazan kaldırdı

CONTE'DEN AĞIR ELEŞTİRİLER

Cumartesi günü ligin son sırasındaki Southampton ile 3-3 berabere kalan Tottenham, öne geçmesine rağmen galibiyeti almayı başaramamıştı. Maçın ardından Conte; "Kabul edilemez" diyerek oyuncularını eleştirmiş ve Tottenham'ın sahiplerine serzenişte bulunmuştu.

Haberin Devamı

Basın toplantısında konuşan başarılı teknik adam;

"Baskı altında oynamak istemiyorlar, stres altında oynamak istemiyorlar. Tottenham'ın hikayesi bu. 20 yıldır sahipler burada ama hiçbir şey kazanamadılar, neden?" açıklamalarında bulundu.

ARDA GÜLER'İN YENİ TAKIMINI AÇIKLADILAR

OYUNCULAR CONTE'Yİ İSTEMİYOR

İngiliz The Sun'ın yaptığı habere göre, oyuncular yıllık 15 milyon Sterlin kazananan Conte'nin takımda kalmasını istemiyor. Bu yaz bitecek olan sözleşmenin uzatılması düşük ihtimal.

Oyuncular arasında Tottenham başkanı Daniel Levy'nin 3 Nisan'da Everton'a karşı oynanacak Premier Lig maçından önce 53 yaşındaki çalıştırıcının görevden alınacağına dair söylentiler dolaşmakta.

Geçen sezon Kasım ayında Tottenham'ın başına geçen Antonio Conte herhangi bir kupa kazanamazken 75 maçta 41 kez kazandı 11 kez berabere kaldı ve 23 kez de mağlup oldu.

YORUM YAZ