MENÜ

Tottenham'da sakatlık şoku! Sezonu kapattı

Premier Lig'de ikinci sırada yer alan Tottenham, tecrübeli yıldızdan gelen sakatlık haberiyle sarsıldı. İşte detaylar...

Tottenham'da sakatlık şoku! Sezonu kapattı

Sezon başında teknik direktörlüğe Ange Postecoglou'nu getiren Tottenham, Premier Lig'de geride kalan haftalarda üst düzey bir performans gösterdi.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL MÜJDEYİ VERDİ

İlk hafta deplasmanda Brentford ile 2-2 berabere kalan Londra ekibi, ardından sırasıyla, Manchester United, Bournemouth, Burnley ve Sheffield United maçlarında sahadan üç puanla ayrıldı.

TOTTENHAM'DA SAKATLIK ŞOKU

İngiliz ekibi beş maçta da oyuna sonradan dahil olan Hırvat yıldız Ivan Perisic'in sakatlık haberiyle sarsıldı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, çapraz bağlarında yırtılma meydana gelen tecrübeli oyuncu uzun bir süre sahalardan uzak kalacak. Ameliyat olacağı açıklanan Perisic'in sezonun geride kalan kısmında forma bulma şansının çok zor olduğu öğrenildi.

Tottenhamda sakatlık şoku Sezonu kapattı

Futbola ülkesi Hırvatistan'ın HAjduk Split takımında başlayan Perisic, 2006 yılında Fransız ekibi Sochaux'ya transfer olmuştu. 2009 yılında Club Brugge'e transfer olan yıldız oyuncu burada gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin dikkatini çekti.

Haberin Devamı

2011'de 4 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund'a imza atan Perisic, iki sene sonra bu bedelin iki katına Wolfsburg'a imza attı. 2015 yılında Inter, 19 milyon Euro ödeyerek Hırvat oyuncuyu kadrosuna kattı.

KUNTZ İLE YOLLAR AYRILDI

Bir dönem Bayern Münih'te kiralık olarak foram giyen Perisic, Temmuz 2022'de bedelsiz olarak Tottenham'ın yolunu tuttu. 2011'den beri Hırvatistan Milli Takımı'nın formasını giyen Perisic, 129 kez giydiği milli formayla 33 kez gol sevinci yaşadı.

Tottenhamda sakatlık şoku Sezonu kapattı

YORUM YAZ