MENÜ

Tottenham futbolcularından taraftara büyük özür

Bu sezon sıkıntılı süreçlerden geçen Tottenham ligde aldığı başarısız skorlardan sonra taraftarlarını üzmüştü. Gerek oynanan oyun gerekse yer aldıkları kulvarlarda rakiplerinin gerisinde kalan Londra ekibi beklentileri karşılayamadı. Son olarak Newcastle maçında yaşanılan faciadan sonra oyuncular taraftarlar için harekete geçti.

Tottenham futbolcularından taraftara büyük özür

Premier Lig'de beşinci sırada yer alan Tottenham zirve yarışının dışında kalmış ve ilk dört ihtimalini de zora sokmuştu. Kalan maçlarda mümkün olduğunca puan toplamaya çalışan Tottenham büyük bir faciaya imza attı.

Haberin Devamı

GEÇİCİ ANTRENÖRÜN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Antonio Conte ile yollarını ayıran Tottenham geçici olarak Cristian Stellini'yi takımın başına getirmişti. Kan değişikliğine rağmen kötü gidişata son veremeyen Londra ekibi son Newcastle maçının ardından antrenörün görevine son verdi.

Pazar günü oynanan maçta ilk 21 dakikada 5-0 geriye düşen Tottenham oldukça zor anlar yaşamıştı. 90 dakika sonucunda 6-1 yenilen beyaz lacivertliler taraftarlardan özür dilemek için harekete geçti.

BİLETLERİN PARASINI ÖDEYECEKLER

Newcastle deplasmanına giden taraftarların biletlerini karşılama kararı alan Tottenhamlı futbolcular kulübün sosyal medya hesabından açıklama yaparak taraftarlardan özür dilediler. İşte açıklama;

"Takım olarak hayal kırıklığınızı ve öfkenizi anlıyoruz. Yeterince iyi değildik. Bu durumlarda kelimelerin yeterli olmadığını biliyoruz ama inanıyoruz. Böyle bir yenilgi canımızı yakıyor. Evde ve deplasmanda desteğinizi takdir ediyoruz ve bunu aklımızda tutarak taraftarlarımıza St James' Park'taki maçın biletlerinin bedelini geri ödemek istiyoruz."

Haberin Devamı

Egemen Çidar

YORUM YAZ