MENÜ

Harry Kane, Tuchel görüşmesi sonrası kararını verdi!

Uzun zamandır Tottenham forması giyen ve takımın simge isimlerinden biri haline gelen Harry Kane için önemli gelişmeler yaşanıyor. Tottenham'ın yanı sıra İngiltere Milli Takımı'nın da en önemli isimlerinden biri olan Harry Kane uzun süredir transfer gündemini meşgul ediyor. 2024 yazında sözleşmesi bitecek olan Harry Kane'in geleceği merak edilirken peşinde Avrupa'dan dev takımlar takılmıştı. Bu takımlardan biri Bayern Münih olurken İngiliz oyuncu Thomas Tuchel ile görüşme yaptı.

Harry Kane, Tuchel görüşmesi sonrası kararını verdi!

 

Robert Lewandowski'nin ayrılığından sonra gol yollarında sıkıntı çeken Bayern Münih ligde de sıkıntılı günlerden geçmişti. Ligin yanında Şampiyonlar Ligi'nde de beklenileni veremeyen Bayern Münih santrfor için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN YILDIZINA KANCA

ÖNEMLİ ADAYLAR

Sezonun sona ermesiyle beraber Alman devinde birçok oyuncu gündeme geldi. Ağırlığı santrfora verecek olan Bayern'de gündeme Harry Kane ve Victor Osimhen başta olmak üzere Vlahovic, Kolo Muani gibi önemli isimler geldi. Yüksek bonservis istekleri karşısında zorlanan Bayern yönetimi her şeye rağmen santrfor alacaklarını belirtmişti

Harry Kane, Tuchel görüşmesi sonrası kararını verdi

HİÇ KUPASI YOK

Tottenham'da forma giyen İngiliz oyuncunun şu ana kadar kazandığı kupa bulunmuyor. Attığı gollere ve performansa rağmen kupa kazanamayan Harry Kane durumdan oldukça rahatsız. Bu şartlar doğrultusunda takımdan ayrılmayı düşünen Harry Kane yeni bir karar aldı.

'BARÇA'NIN ELİNDEN ALDI'

BAYERN'İ İSTİYOR

Sport Bild'in haberine göre Thomas Tuchel, Mayıs ayının ortasında Harry Kane ile evinde görüştü. İngiliz futbolcu Alman teknik adamdan etkilenerek Bayern Münih'e katılmak istediğini belirtti. Kane'in en büyük hayalinin Avrupa'da kupa kazanmak olduğu belirtilirken Tottenham'dan kupa kazanamadığı için ayrılmak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Harry Kane, Tuchel görüşmesi sonrası kararını verdi

TOTTENHAM 100 MİLYON STERLİN BEKLİYOR

Bayern Münih 60 milyon Sterlin değerindeki teklifi Londra ekibi tarafından reddedilirken Alman ekibinin yeni bir teklif daha yapması bekleniyor. Tottenham'ın beklentisi 100 milyon Sterlin.

Harry Kane, Tuchel görüşmesi sonrası kararını verdi

YORUM YAZ