MENÜ

Tottenham'da Mauricio Pochettino paniği

Tottenham hocası Mauricio Pochettino şu ana kadar Tottenham'ın kendisine önerdiği kontrat uzatma teklifini kabul etmedi.

Tottenham'da Mauricio Pochettino paniği

Jose Mourinho'nun temsilcileri ile Manchester United ile bir görüşmede bulundu denilse bile şu ana kadar ortaya somut bir kontrat teklifi çıkmadı. Manchester United'ın başta Sir Alex ferguson ve Sir Bobby Charlton'ın Mourinho'yu takımın başında görmek istemediği biliniyor.

Dün Mourinho'nun temsilcilerine PSG kulübü resmi teklifte bulundu. Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes'in doğruladığı teklif öğlen saatlerinde SKY televizyonu tarafından son dakika olarak verildi.

Pochettino'nun Tottenham ile 2014 senesinde imzaladığı kontrat helen devam ediyor. Bu konuda sezon sonunu beklemek isteyen Pochettino'ya Tottenham seneliği 5 milyon pound olmak üzere 5 senelik kontrat önerdi.

Tottenham kulübünü ilk defa 1961 senesinde kazandığı lig şampiyonluğundan sonra Pochettino ile bu sezon büyük bir çıkış yakaladı ve şampiyonluk şansı halen devam ediyor.

Real Madrid, Barcelona ve Manchester United kulübünün hoca adayları arasında bulunan Pochettino Tottenham'a oynattığı atak futbol ve Harry Kane, Dele Alli gibi gençlere önem vermesiyle Tottenham kulübünü Avrupa Kupası'ndan Şampiyonlar Ligi'ne taşıması gözlerden kaçmadı.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ