MENÜ

Tottenham, Adama Traore'yi istiyor! 25 milyon Sterlin

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Wolverhampton forması giyen Adama Traore ile ilgileniyor. İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ederken, Wolverhampton futbolcunun bonservisi için 25 milyon Sterlin talep ediyor.

Tottenham, Adama Traore'yi istiyor! 25 milyon Sterlin

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Wolverhampton forması giyen İspanyol fytbolcu Adama Traore ile ilgileniyor.

Haberin Devamı

Sky Sports'ta yer alan habere göre Tottenham ile Wolverhampton arasında Adama Traore transferi için görüşmeler sürerken, Wolverhampton, futbolcunun bonservisi için 25 milyon Sterlin talep ediyor.

Yaz transfer döneminde de Traore'yi kadrosuna katmak isteyen Tottenham'ın bu sefer transferi sonuçlandırmak istediği de belirtilenler arasında yer alıyor.

Takımın teknik direktörü Bruno Lage ise futbolcuyu kolay kolay bırakmayacağını belirterek, "Tottenham'ın sezon başında Harry Kane'i ne kadar koruduğunu hatırlıyorum. Biz de oyuncumuzu koruyacağız çünkü Adama'ya çok inanıyoruz. Sözleşmesinde sadece 1 yılı kaldı. Kulüple görüşmeleri sonucu geleceğine karar verecekler. Ondan memnunum tek söyleyebileceğim bu." sözlerini söyledi.

Haberin Devamı

Bu sezon Wolverhampton formasıyla 22 maça çıkan Traore'nin İngiliz kulüple 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ