MENÜ

Tottenham 1-1 West Bromwich

Leicester City ile şampiyonluk yarışı yapan Tottenham, sahasında WBA ile 1-1 berabere kalarak büyük şok yaşadı. Leicester, hafta sonu kazanırsa şampiyon olacak.

Tottenham 1-1 West Bromwich

İngiltere Premier Lig’in 35. haftasında Tottenham ile West Bromwich Albion ile karşılaştı. White Hart Lane’de oynanan mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

Leicester City’nin en yakın takipçisi Tottenham, 33. dakikada Craig Dawson’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. WBA karşısında farkı arttırmak isteyen ev sahibi ekibin forvet ayakları etkisiz kaldı. Dakikalar 73’ü gösterdieğinde ise Dawson yine sahneye çıktı ancak bu kez kendi takımı için skoru değiştirdi!

WBA 73. dakikada 1-1’lik eşitliği yakalayınca White Hart Lane buz kesti! Kalan dakikalarda Tottenham galibiyet golü için bastırsa da istenilen gerçekleşmedi. Ligde bir iddiası bulunmayan WBA, sahadan 1 puanla ayrıldı ve Tottenham’a büyük bir çelme taktı.

Tottenham 69 puana yükselirken, Leicester City ile arasındaki puan farkı 7’ye yükseldi.

Bu sonucun ardından 1 Mayıs’ta Manchester United ile karşılaşacak olan Leicester City, deplasmandan galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluğunu Old Trafford’da ilan edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ