MENÜ

Torino'lu Simone Zaza emzikli gol sevinciyle İtalya'da gündem oldu

İtalya Serie A'da Torino'nun 2-0 geriden gelerek 3-2 kazandığı maça Simone Zaza attığı goller ve yaşadığı gol sevinciyle damga vurdu. Takımına 3 puanı getiren 29 yaşındaki futbolcunun gol sonrası yaptığı emzikli sevinç İtalyan basınında "Bebeğin annesi kim?" sorularını beraberinde getirdi.

Torino'lu Simone Zaza emzikli gol sevinciyle İtalya'da gündem oldu

Torino'nun İtalyan forveti Simone Zaza, ligde geçtiğimiz gün Sassuolo karşılaşmasında oyuna girdikten sonra maçın kahramanı oldu. Takımı 2-0 gerideyken 72. dakikada oyuna giren Zaza, attığı 2 golle Torino'ya 3 puanı getirdi.

Haberin Devamı

29 yaşındaki futbolcu attığı gollerin yanı sıra yaşadığı gol sevinciyle de İtalyan basınında gündem olmayı başardı. Gol sonrası topu formasının altına sokan ve eliyle emzik işareti yapan golcü futbolcu, baba olacağının sinyalini verdi. Bu sevincin ardından sosyal medyada bebeğin annesinin kim olacağı konusunda tartışmalar başladı. İtalyan basını da bu gelişmeyi manşetlerine taşıdı.

Torinolu Simone Zaza emzikli gol sevinciyle İtalyada gündem oldu

Bebeğin annesi Instagram fenomeni olabilir

Simeone Zaza'nın özel hayatını sır gibi sakladığının belirtildiği haberde, İtalyan golcünün uzun süredir ilişki yaşadığı Instagram fenomeni Chiara BIasi olabileceği iddia edildi. Blasi'nin Instagram'da 3 milyon takipçisi bulunuyor.

YORUM YAZ