MENÜ

'Topu iyi koşturduk'

Hagi, takımının ortaya koyduğu performans nedeniyle son derece mutluydu. Rumen çalıştırıcı, takımından birçok yönden memnun kaldığını söylerken, “Topu iyi koşturduk. Takım olarak iyi mücadele ettik” dedi.

'Topu iyi koşturduk'

Gheorghe Hagi, maçtan sonra yaptığı açıklamada takımının sergilediği performanstan, birçok yönden memnun kaldığını söyledi. Hem takım olarak, hem de bireysel olarak iyi oynadıklarını belirten Rumen teknik adam, “Topu iyi koşturduk. İlk yarıda topsuz alanda hatalar yaptık. Beni sevindiren tek şey, 1-1’den sonra gösterdiğimiz reaksiyon oldu” dedi. Takımda 8-9 sakat oyuncusu olduğunu hatırlatan Hagi, “Alternatif çözümler üretmeye çalışıyorum. Bazı oyuncularımın farklı mevkilerde oynayacak yetenekte olması sevindirici” dedi. Kazanmaya devam etmeleri halinde özgüvenlerinin daha da artacağını ve galibiyet almanın kolaylaşacağını dile getiren genç çalıştırıcı, bütün oyuncularının istekli olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

‘Sonuçta bir maç kazandık’
Galatasaray’ın şu andaki durumundan bir an önce kurtulması gerektiğine değinen Hagi, “Çok fazla güzel şey de söylemek istemiyorum. Sonuçta sadece bir maç kazandık” dedi. Arda’nın 3 hafta sonra sahalara döneceğini söyleyen Rumen teknik adam, bu konuda sabırlı olmaları gerektiğini belirtti. Gheorghe Hagi, bir kez daha transfer hakkında konuşmak istemediğini ve oyuncularını tanımaya çalıştığını dile getirdi.

YORUM YAZ