MENÜ

Tolgay Arslan: Mutlu değilim, geceleri uyuyamıyorum!

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Tolgay Arslan, İstanbulspor'u 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bu sezon sakatlıklarla boğuştuğunu vurgulayan Tolgay, "İlk defa kariyerimde böyle bir şey yaşıyorum. 35-40 maçı bulurdum. Oynamayan oyuncu her zaman mutsuz, ben de mutlu değilim. Geceleri uyuyamıyorum." dedi.

Tolgay Arslan: Mutlu değilim, geceleri uyuyamıyorum!

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Fenerbahçe, İstanbulspor’u 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın rövanşı 18 Aralık Çarşamba günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak. Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Tolgay Arslan, maçın ardından alınan galibiyeti ve kendi performansını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Sakatlıktan döndüğünü ve maç eksiğini gidermeye çalıştığını vurgulayan Tolgay, ''Kariyerimde ilk defa böyle bir sezon geçiriyorum. Normalde sezonda 40-50 maç oynardım. İlk haftalarda sakattım, birkaç haftadır iyi hissediyorum kendimi. Maç eksiğim var, kapatmaya çalışıyorum.'' diye konuştu.

'Geceleri uyuyamıyorum'

Oynayamadığı için mutsuz olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, ''Hazırım, ve taraftara gerçek Tolgay'ı göstermeye çalışıyorum. Oynamayan oyuncu her zaman mutsuz, ben de mutlu değilim. Geceleri uyuyamıyorum." dedi ve sözlerini noktaladı.

YORUM YAZ