MENÜ

Tolgahan İmal'ın İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın İstanbul at yarış tahminleri

12 Eylül Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmalgünün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

RUBUCO ve AKKULA’ya güveniyorum...

1.AYAK: Bu koşuyla birlikte yarış hayatına başlayan taylarımızın her zaman ayaklarının düz basmasını temenni ediyorum. Koşunun kritiğine geçecek olursak, 3 yaşlı tay babalarında Turbo işe birlikte oldukça öne çıkan Kaizbert’in pişkin temsilcisi ILDIR ESİNTİSİ, çok sayıda uzun işi bulunan CEBELKIZ, Haberbatur’un iyi hazırlanan tayı TATLI HABER, çim piste yatkın kan hattıyla SİNEMİS, güçlü kan hattıyla MOGAN GÜZELİ ve süratli orijiniyle MEFTUN sıralamasını mümkün olan son isme kadar değerlendirmeye alabiliriz.

2.AYAK: Gerçek bir çim pist atı görünümümde olan LAST STATION, artan tecrübesiyle birincilikle tanışabilir. Takibimdeki taylardan HIGH EGOS GIRL, Kocaeli yarışları nispeten tatminkar olan ALLOGUARD ve çıkış içindeki ELAM ise en ufak hatasında devreye girecek rakipleridir.

Haberin Devamı

3.AYAK: G2 AKbatur Koşusunda, Ankara pistindeki son startında önde yüksek tempoda gitmesine rağmen son metrelere kadar güçlü rakibi Taykut’a zorlu anlar yaşatan MEMDUHAĞA favorimdir. Yine Ankara kum pistindeki son startını kazanarak gelen CİBEK OĞLU, kalitesi belli ÇALTEPE ve son metrelerdeki ataklarına güvenen DEDE SEYDO ilk planda mutlak suretle kuponlardaki yerini almalıdır. DEMİRTURBO, OĞUZBOYLU, ULUBATUR, USTAOĞLU ve KIVRAKTAY ile rahat bir koşu izleyebiliriz.

4.AYAK: Fethi Atan anısına düzenlenen mücadelede, ilk startını kazanırken göz dolduran RUBUCO, akabindeki yarışında ise tabela dışı kalarak beklentilerin altında kaldı. Ancak ardından katıldığı üç koşuyu da gösterişli şekilde kazanınca gerçek gücünü yansıtmaya başladığında neler yapabileceğini gösterdi. Mevcut formu ile bu gruplarda geçilme ihmali hayli düşük. Bir kez daha kazanması olağan neticedir.

5.AYAK: KV-8 Tophane Koşusunda, Turbo’nun kalburüstü temsilcilerinden birisi olan AKKULA, gününde olduğunda ve yarış tempoları istediği gibi gittiğinde hemen her grupta iddialı olabilen bir isim. Akşam gezintilerinde oldukça sağlıklı gördüğüm safkan, bu koyunun ardından ay sonu açık yarışa gidecek. Üstün formuyla özlediği birinciliğe yakın görüyorum. Günün bankosu olarak okurlarımıza önerimdir.

Haberin Devamı

6.AYAK: Birçoğu vasatı aşmakta zorlanan safkanların mücadelesinde mümkün olduğunca fazla isme şans vermemiz gerekmekte. Yeterli formuyla OĞULCANIM, istikrarlı sonuçlar elde eden KARABERK, stiline uygun jokeyini bulan CABBARREİS, bu mesafeleri iyi koşabilen KORCAN, istenilen seviyeye ulaşan EMİRSOY, güçlü bir anne hattının mensubu olan MİLYONER, idman pistindeki görünümünü yansıtması halinde PEKSOYUNOĞLU ve son yarışında kıpırdayan ALTURBO sıralamasını son isme kadar takip etmekte fayda var. Şansınız ve bahtınız açık olsun...

( 2.1.8.7.5.4 ) ( 5.4.2.8 ) ( 6.1.2.3.4.7.8.95) ( 4 ) ( 3 ) ( 2.4.5.3.7.8.914 )

YORUM YAZ