MENÜ

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

11 Ekim Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

11 Ekim Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

BITCOIN kum pistte farklı…

1.AYAK: Zorlu Ankara programının, zorlu ilk ayağında mümkün olduğunca az risk almakta fayda görüyorum. Bu gibi pist ve mesafelerde tatminkar yarışları bulunan ŞEHLEVENT, uyumlu jokeyi Akın Sözen idaresinde favorimdir. Önde boş kaldığında çok farklı koşan PRATİK NEVZAT, bir yarışı diğerini tutmasa da VİCDANSIZ, son yarışında deneyimsiz aprantisi ile tabela dışı kalmasını ölçü almadığım YAKUTİYE, lehine mesafede KAVZAN ve bu kiloların en etkili jokeylerinden Hışman Çizik idaresindeki HABERATLI ise imkanlar elverdiği ölçüde değerlendirmeye alınmalıdır.

2.AYAK: Arap taylarının maiden mücadelesinde, ilk startında varlık gösteremedikten sonra katıldığı dört yarışında da tabela içinde gelen DAĞBERKHAN, bu kez “kulaklık” takısı olmadan katılacağı mücadeleyi kazanabilir. Seri ikinciliklerini birincilikle taçlandırmak isteyen AKILLI OL, çime yatkın orijiniyle ÖZDİLAYAZ, işlerinde aşama içinde olan ULTRA, her an kazanabilecek potansiyele ulaşan ASRI SAADET ve son yarışını önemsemediğim GANİMET ise sırasıyla şanslı gördüğüm diğer safkanlardır.

Haberin Devamı

3.AYAK: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu bu yıl nefes kesecek. Zira katılan atlar arasında zayıf halka olarak görünen bir isim yok. Benim favorim ise şampiyon PIONA SONATA! Gazi Koşusu galibi olan klas safkan, yaşadığı sıkıntı sebebiyle uzun süredir pistlerde görünmüyordu. Olumlu tedavi dönemi ardından denize götürülerek yüzme antrenmanları ile güç kazandı ve akabinde Ankara’da yılların tecrübesi Arslan Birdal tarafından turvakar işlerle hazırlandı. Her ne kadar galoplarında üzerine gidilmese de kalitesiyle bu açığı giderebilir. Gazi ve Ankara Koşuları ikincisi kalite safkan DISTANT SHINING, mütemadiyen iyi koşan ZAFER ATEŞİ, son yarışında 64 kg ile harika bir performansa imza atan BAYBAŞKAN, kalitesi malum isimlerden OĞLUM BERAT, her yarışında yüreğini ortaya koyan MONTANA ve kısa ama güçlü sprintiyle ORADINARIO ile rahat bir koşu izlemeyi öneriyorum.

4.AYAK: KV-9 Samanpazarı Koşusunda, gerçek bir kaba kum pist atı olduğunu düşündüğüm BITCOIN, ilk startından bu güne kadar karakterini ortaya koyarak birbirinden başarılı performanslara imza attı. Son yarışında kısmen eksik olduğu sentetik pistte üçüncülükten öteye gidemeyen safkan, çok daha iyi olduğu kum pistte uzun sprint yeteneğiyle kazanmaya yakındır. FANATİK HİPODROM’un değerli okurlarına günün bankosu olarak önerimdir.

Haberin Devamı

5.AYAK: Denk güçteki Arap kısraklarının bir araya geldiği koşuda, pist ve mesafe gözetmeyen GÜZELKAYA, istikrarlı yarışlara imza atan ELABARS, gününde olduğunda daha sert gruplarda bile adını duyuran GÜLFEM, son metrelerdeki atakları ile ŞEKERSULTAN, eski yarışlarını yapamasa da kalitesiyle TUMBULZELE ve sürprizde ise DORU GÜZEL sıralamasını olanaklar dahilinde değerlendirmeye alabiliriz.

6.AYAK: Günün bir diğer maiden koşusunda, grubun deneyimli ve yetenekli isimlerinden GÜZELÇOCUK nazarımda ön plana çıkmakta. Son kum yarışına itibar etmediğim MALATYA SERDARI ve Adana’da katıldığı ilk yarışında düzlükte ciddi ara kapatarak üçüncü olurken dikkat çeken GÜRLEYENHAN ise en ufak hatasında devreye girecek öncelikli rakipleridir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

Haberin Devamı

( 3.5.2.1.4.7.8 ) ( 3.1.5.8.9.11 ) ( 4.6.5.1.2.7.3 ) ( 2 ) ( 2.3.1.6.5.7 ) ( 9.6.3 )

YORUM YAZ