MENÜ

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

31 Temmuz Salı Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Önce REAVTIVE, sonra HASYAĞIZ…

1.AYAK: Bu koşuyla birlikte yarış hayatlarına başlayacak taylarımızın her daim ayaklarının düz basmasını temenni ederek günün kritiğine geçiyorum. Yoldaş ve Yoldaşhan gibi üst düzey atların anneden kardeşi olan YOLDAŞBEY, son hafta işlerindeki görünümü ile dikkat çekmeyi başardı. Yarış hayatına kazanarak başlayabilir. Erken gelişen tayları ile dikkat çeken Gobakbey’in temsilcisi DEMBABA, pişkin taylardan BİTURBO, kumcu orijiniyle EYMENHAN, usta jokeyiyle HIZLIMERİÇ ve klas aygır Berksoy’un temsilcisi BRÜTÜS ise ise ihmal edilmemesi gereken diğer isimler.

2.AYAK: 1.20.68 ile bu mesafedeki en iyi derecenin sahibi olan HASAN DAYI, gördüğü iki yarış ile kendisini bulan ve üçüncüsünü kazanan ÖZBİLDEN, her geçen gün aşama kaydeden MACERACI, çimci kan hattıyla ŞANLI KAFKAS ve sürpriz birinciliği ile dikkatleri üzerine çeken YAMANCOŞKUNUM ayrımsız şekilde değerlendirmeye alınmalıdır.

Haberin Devamı

3.AYAK: 2 yaşlı dişi İngiliz taylarının Şartlı-5 mücadelesinde, ilk startında maiden ikinciliği ardından katıldığı KV mücadelede REACTIVE, güzel eşkaliyle beğendiğim bir isim. Giderek artan formu ve tecrübesiyle bu kez rakibi Gizmo’dan rövanşı alarak potoya uzanacağı kanaatindeyim. Günün ilk bankosu olarak FANATİK HİPODROM okurlarına önerimdir.

4.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı İngiliz atlarına mahsus Şartlı-4 mücadelede, 3 yaşlı bir isim bulunmuyor. Bu pist ve mesafelerde katıldığı yarışlarında mütemadiyen tabela içinde gelen HASYAĞIZ, özellikle süratli giden yarışların son metrelerinde devreye girebilmekte. Birçoğunu daha evvel geride bıraktığı rakiplerini, çıkıştaki aprantisi Danyal Kaya idaresinde geride bırakmasını bekliyorum. Günün ikinci bankosu olarak değerlendirebiliriz.

5.AYAK: Günün diğer Şartlı-1 mücadelesinde, tüm temsilcileri başarıyla koşan 121.Zehra’nın, Emael gibi bir aygırdan verdiği tayı DORU YİĞİT, uzun galoplarındaki dereceleri ile ön plana çıkmakta. Özgünhan temsilcisi KUTALMIŞ, çok sayıda galobu buluna ÇELİKKARDEŞLER, efsane kısrak Hayatım’ın tam kardeşi olan Kirazkızı’nın tayı NEVŞAN, dereceli sprintleriyle NEVHAN, yeterli hazırlıkları ile KARAKURT ve Füsunkar gibi bir kısrağın temsilcisi DURMAZMEMET ise mutlak suretle kuponlardaki yerini alması gereken diğer taylar.

Haberin Devamı

6.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı Arap kısraklarının mücadelesinde, mesafenin etkili kısrağı MARİSSA, süratli kısrak BİLBİLAN, etkili sprintiyle DERİN SULTAN, kum piste rağmen VAKURKIZ, son yarışına itibar etmediğim DİLBER GÜLÜ ve zaman zaman etkili performanslara imza atan ÇAKIRCELEP sıralamasını mümkün olan son isme kadar değerlendirmeye alınmalıdır. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 8.3.1.4.5.2 ) ( 1.3.2.6.7 ) ( 6 ) ( 1 ) ( 2.7.1.8.9.6.4 ) ( 4.2.3.7.8.6 )

YORUM YAZ